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이용수
Abstract
諸論
實驗材料 및 方法
實驗結果
考察
結論
參考文獻
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脫脂大豆分解物의 홉습특성
한국식품과학회지
1986 .06
Antioxidant Activity of Ethanol-Extracts of Defatted Soybean, Sesame, and Perilla Flours in a Soybean Oil-Water Emulsion System
한국식품과학회지
1981 .12
Preparation of Defatted Grape Seed Meal Protein Composite Films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
脫脂大豆粕에서 抽出한 分離大豆蛋白의 食品學的 性質
한국식품과학회지
1977 .06
Therapeutic Potentials of Procyanidins from Defatted Grape Seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Lipoxygenase Inhibitor from Defatted Nutmeg Seed
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .09
Some Nutritional Composition of Barley Flours
한국식품과학회지
1976 .12
대두요구르트의 제조에 관한 연구 - 탈지대두(脫脂大豆)로 제조된 유산균음료의 저장성 -
Applied Biological Chemistry
1984 .01
쌀가루와 밀가루 複合粉의 製麵性시험
한국식품과학회지
1981 .03
Effects of Rice Flours Prepared with Different Milling Methods on Quality of Sulgidduk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Heat Treatments on Physicochemical Properties of Defatted Rice Bran
Food Science and Biotechnology
1999 .06
溶媒浸漬에 의한 脫脂처리가 쌀의 品質 및 貯藏性에 미치는 영향
한국식품과학회지
1972 .12
國産原料를 활용한 複合粉 및 製品開發에 관한 硏究 : 제4보 보리 및 고구마 複合粉을 이용한 麵類의 Texture 特性
한국식품과학회지
1974 .06
A Water-soluble Natural Zinc Source Prepared from Defatted Wheat Germ
Food Science and Biotechnology
2004 .02
Volatile Compounds and Free Amino Acids of Defatted Sesame Seeds Soy-sauces with Bacillus subtilis SRCM103716
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Characterization of Grape Seed Oil
Applied Biological Chemistry
1998 .01
볶음온도와 시간을 달리하여 얻은 참깨박의 이화학적인 특성의 변화
한국식품과학회지
1996 .04
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