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Characteristics of soy sauce using Bacillus subtilis SY06 strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
장기 숙성된 한식간장의 맛성분 및 관능적 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Change of Antioxidant Activity and Amino Acid Content of 5 Soy Sauces in Different Aging Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
유산균 발효 다시마(Saccharina japonica) 분말이 첨가된 조미간장의 품질 특성
한국수산과학회지
2018 .12
Optimization of Culture Conditions and Cryoprotectants to Use Food-Grade Ingredients of Bacillus subtilis SRCM102751
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The chemical components that affect the flavor difference between Korean traditional soy sauce and commercially brewed soy sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality improvement of Cheonggukjang using traditional method (rice straw fermentation) and Bacillus subtilis SRCM101407
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Reaction Flavoring Model for Enzymatic Hydrolyzates of Soy Sauce Residue with Defatted soybean Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characteristics of soybean sauce using Bacillus subtilis SY06 strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Removal of Copper (II) in Aqueous Solution Using Bacillus sp. SRCM 112835 Isolated from Doenjang (Korean Fermented Soy Paste)
산업식품공학
2020 .01
The Characteristics of Bacillus Species Isolated from Korean Traditional Soy Sauce, Ganjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Microbial biomarker discovery and comparative microbiome analysis in Cheonggukjang supplied Bacillus subtilis SRCM 102751, using next generation sequencing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
In vitro Study on the Synergistic Anti-Inflammatory Effects of Combined Extracts of Turmeric and Defatted Sesame
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
장기숙성 한식간장의 숙성 기간별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2019 .01
호두 첨가에 따른 양조간장의 맛 성분 및 관능적 특성 변화
한국식품영양학회지
2017 .10
Physiological Activity of Sesame Meal by Fermentation Using Aspergillus oryzae SRCM101984
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Immunomodulating Activity of the Extracts of Cheonggukjangs Fermented with Bacillus subtilis (SRCM 101336) or Bacillus amyloliquefaciens (SCGB-1) in In Vitro and In Vivo Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Immune-Enhancing Activity of Chunggukjang Fermented with Bacillus subtilis (SRCM 101336) to Activate Immune Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality characteristics of retort samgyetang marinated with different levels of soy sauce and processed at different F0 values
한국축산학회지
2020 .01
발효식품 유래 미생물을 이용한 단백질 분해효소 생산 최적화
산업식품공학
2023 .05
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