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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
Reference
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Oxidative Stability and Antioxidant Content Changes in Roasted and Bleached Sesame Oil during Heating
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Antioxidant Activity of Ethanol-Extracts of Defatted Soybean, Sesame, and Perilla Flours in a Soybean Oil-Water Emulsion System
한국식품과학회지
1981 .12
Tyrosinase Inhibitors of Browning-related Products Fractionated from Roasted Sesame Dregs
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Extraction of High Purity Lignan from Defatted Sesame Meal Using a Combination of Supercritical Carbon Dioxide and Solvent Crystallization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Application of Multivariate Analysis for the Discrimination of Roasted Black Sesame Seed Origin by ED-XRF
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P8-161] Antioxidant Activity and Inhibitory Effect on the Tumor Cell Growth of Fermented Defatted Soybean Grits Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Volatile Compounds and Free Amino Acids of Defatted Sesame Seeds Soy-sauces with Bacillus subtilis SRCM103716
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes of Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Brown Rice at Different Heat Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
노화촉진마우스에 있어서 참깨박 및 들깨박의 메탄올 추출물이 인지기능 및 항산화능에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .08
볶음온도와 시간을 달리하여 얻은 참깨박의 이화학적인 특성의 변화
한국식품과학회지
1996 .04
Changes in Functional Properties of Rice Bran and Sesame Meal Proteins through Chemical Modifications
Food Science and Biotechnology
2004 .10
Comparison of the Antioxidant Activities of Roasted and Explosive-Puffed Coffees
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
참기름의 휘발성 향기성분의 특성
한국식품과학회지
1997 .12
Effect of Heat Treatments on Physicochemical Properties of Defatted Rice Bran
Food Science and Biotechnology
1999 .06
Effect of Cooking Process on Antioxidant Properties of White, Brown and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Preparation of Defatted Grape Seed Meal Protein Composite Films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
휘발성 성분을 이용한 참기름의 관능적 특성 평가
한국식품과학회지
1996 .04
[P8-63] Effects of Heating in Roasted Onion Flavor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
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