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Nondestructive Approach for Discriminating the Origin of Sesame Seeds by ED-XRF with Chemometrics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Inter-Laboratory Verification of the Geographical Origin Examination Method of Korean Cabbage Kimchi Using ED-XRF
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
ED-XRF (Energy Dispersive X-ray Fluorescence spectrometer)를 이용한 콩 원산지 판별
한국식품과학회지
2020 .04
Study on characteristics of sesame wilt in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
참깨의 볶음 조건이 참깨 착즙액의 이화학적 및 생화학적 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .08
근적외선분광분석기 및 에너지 분산형 X선 형광분석기를 이용한 청국장 원산지 판별
한국식품과학회지
2016 .10
검정콩가루의 품질 및 항산화 특성에 미치는 발아 및 볶음처리의 영향
산업식품공학
2018 .01
Influence of Environmental Factors on Germination and Emergence of Chenopodium album Seed Heteromorphism
Weed&Turfgrass Science
2021 .06
Influence of Sprouted and Roasted Barley on Ochratoxin A Reduction in the Manufacturing Process of Roasted Barley Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Identification and pathogenicity of different strains of Fusarium oxysporum collected from sesame in South Korea for screening of wilt disease among the sesame germplasm
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Analysis of the Quality Characteristics of Salt treated Sesame Using Random forest Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
작물육종의 부가가치 향상을 위한 종자가공처리 활성화 방안
한국육종학회지
2024 .03
Comparison of Fatty Acids in Raw and Roasted Red Pepper (Capsicum annum L.) Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Fast and Easy analytical method for determination of Ethylene oxide residue in Sesame Seeds by GC-MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .05
A comparison of the characteristic properties between soybean (Glycine max [L.] Merrill) seeds with different seed coat colors
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
Methods for Determining the Adulteration of Sesame Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
원두의 배전 강도와 추출 시간이 커피 추출물의 항산화활성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
국내외 종자산업의 현황과 GSP사업의 역할
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
우리나라 종자 생산공급분야의 성과와 과제: 벼와 채소를 중심으로
한국육종학회지
2020 .01
The Comparative analysis of food quality parameters of commercial sesame and perilla oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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