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Comparison of fatty acids in Korean and Chinese red pepper (Capsicum annum L.) seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Breeding Phytophthora and Bacterial Wilt Resistant F₁ Hybrids of Pepper (Capsicum annum.) for Rootstocks
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Evaluation of Capsanthin, Total Phenols and Antioxidant Properties in Red Pepper (Capsicum annum L.) Powders as Affected by Variable Dose Rates of Electron Beam and Gamma Ray Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Diurnal Variation Characteristics of Transpiration in Red Pepper(Capsicum annuum)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Development of HRM Markers Associated with CMVP1 Resistance in Chili Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Identification of Novel Loci for Plant Architecture in Pepper (Capsicum annuum)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Antioxidant Enzyme Metabolism and Protein Expression of Capsicum annum ‘Bugwang’ Subjected to Salinity Stress and Silicon Nutrition
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Seed Priming and Melatonin Treatment Improve the Germination of Tomato (Solanum lycopersicum L.) and Pepper (Capsicum annuum L.) Seeds at Low Temperatures
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
고추 유전자원의 카로티노이드 조성 및 ASTA color 지수 분석
한국육종학회지
2015 .01
Identification of Anti-Adipogenic Compounds from Pepper (Capsicum annuum L.) Seeds and Elucidation of Its Anti-Obesity Mechanisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Genome Analysis Characterization and Expression Analysis of Receptor like Proteins in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
QTL Analysis for Red Pigment in Capsicum
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
일조시간에 따른 고추 ASTA color 값의 연차 간 변화
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Inductively Coupled Plasma and X-Ray Fluorescence-Based Analysis Approach for Discriminating Korean and Chinese Red Pepper (Capsicum annuum L.) Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Morphological, Physiological Features and Antioxidants Activities of Pepper (Capsicum annuum) in Low Temperature Stress
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
DNA-free Genome Editing in Capsicum annuum (Hot Pepper)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
고추 기계수확용 품종 선발
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Identification of Anti-Obesity Compounds from Pepper (Capsicum annuum L.) Seeds and Elucidation of Its Anti-Obesity Molecular Mechanisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Optimization of Protoplast Regeneration in the Pepper (Capsicum annuum L.) Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Testing A Marker Set Derived from GWAS for Genomic Selection in Pepper (Capsicum spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
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