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요약
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문헌
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Adipic acid 저항성 균주 첨가가 김치 저장기간 연장에 미치는 효과
한국식품과학회지
2000 .04
Effects of Adipic Acid and Storage Temmperature on Extending the Shelf Life of Kimchi
Food Science and Biotechnology
1999 .04
녹차 추출물이 흰쥐 소장세포의 지방 에스테르화 과정에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .06
셀룰로오스 에스테르화에 의한 종이의 강도변화 ( Improvement of Physical Properties of Paper by Esterification of Cellulose )
펄프·종이기술
1998 .06
Adipic acid 저항성 변이주 Leuconostoc paramesenteroides의 내산성 특성
한국식품과학회지
2000 .04
Studies on Hydrophobic Characteristics of Paper Surface by Esterification of the Fatty Acid Chloride
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Potato Starch Crosslinked with Adipic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Protective Effects of Defatted Sesame on 3-Monochloropropane-1, 2-diol or 3-chloropropane-1, 2-diol (3- MCPD)-Induced Oxidative Injury in LLC-PK1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
저급지방산 모노글리세라이드와 아디핀산의 항균작용에 관한 연구
한국식품과학회지
1997 .10
Enrichment of DHA by Esterification of Tuna Oil Fatty Acid and Ethanol in Packed Bed Reactor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Lipase Catalyzed Hydrolysis and Esterification of Glycerides in Organic Solvent
Food Science and Biotechnology
1998 .03
Enzymatic Removal of Free Fatty Acids in Oils using Lipase
Food Science and Biotechnology
1992 .06
13(E)-Labd-13-ene-8,15-diol induce apoptosis in vitro and show anti-tumor activity in vivo
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
에테르화 및 에스테르화를 통한 표면사이징용 변성 전분의 제조
펄프·종이기술
2014 .12
에스테르화 반응에 의한 종이 표면 소수화의 PVOH 코팅 조건 탐색
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .04
野菜類의 成分에 關한 硏究 - 2. A. altissima葉의 free amino acid 및 organic acid含量
한국식품영양과학회지
1977 .08
野菜類의 成分에 關한 硏究 - Ⅰ. 竹筍의 Free Amino Acid 및 Organic Acid 含量
한국식품영양과학회지
1976 .04
김치 저온젖산균에 대한 아디프산의 항균효과 및 물김치 저장성 연장효과
한국식품영양과학회지
2004 .06
Improving the Texture of Apple Peel Pectin by De-esterification of Pectin Methylesterase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
저장기간에 따른 팽이버섯 자실체의 유기산 함량 변화
한국버섯학회지
2012 .01
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