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요약
문헌
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Effects of Waxy Rice Flours on Rice Muffins Containing Various Combinations of Nonwaxy/Waxy Rice Flour
Food Science and Biotechnology
1994 .06
Effects of Moisture Contents of Waxy Paddy on the Physical Properties of Dry-Milled Rice Flour in Comparison with Wet-Milled Rice Flour
Food Science and Biotechnology
1995 .09
Properties of Fractions from Waxy Rice Flour Classified with Particle Size
Food Science and Biotechnology
2001 .02
A Study on the Quality Characteristics of Rice Flour Processed in Different Pre-Treatment Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical properties of waxy rice flours prepared from soaked waxy rice grains with different soaking times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Physicochemical Properties of Japonica Non-Waxy and Waxy Rice during Kernel Development
Food Science and Biotechnology
2006 .04
습식 및 건식 쌀가루의 유지 종류 및 첨가 비율에 따른 쌀빵 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
찰흑미와 일반찰벼의 물리적 특성
한국식품과학회지
2002 .04
Swelling and Pasting Properties of Non-Waxy Rice Flour/Food Gum Systems
Food Science and Biotechnology
2006 .04
찹쌀의 침지시간을 달리하여 제조한 찹쌀떡의 노화속도
한국식품과학회지
1995 .04
쌀 및 쌀가루 저장중 품질 안정성의 비교
한국식품과학회지
1988 .08
Quality Characteristics of Rice Cookies added with Puffed Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
쌀 및 쌀가루의 저장중 품질 변화에 대한 Kinetics
한국식품영양과학회지
1988 .09
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
적미 첨가에 따른 백설기의 품질특성
Food Science and Preservation
2013 .10
맵쌀 혼합비율에 따른 유과의 품질특성
한국식품과학회지
1991 .10
[P3-33] RVA Pasting Properties and Microbial Counts of Rice Flour Produced from Pre-washed Rice during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
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