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Properties of α-Amylase Inhibitor Isolated from White Kidney Bean(Phaseolus vulgaris)
Food Science and Biotechnology
2001 .02
한국산 검정콩 α-Amylase 저해물질의 분리 및 정제
한국식품과학회지
1995 .10
강남콩 (Phaseolus vulgaris L.)의 Triglyceride 조성
한국식품과학회지
1987 .12
Structural Analysis of Black Common Bean (Phaseolus vulgaris L.) Anthocyanins
Food Science and Biotechnology
2005 .10
협채용 강낭콩의 채종기술 확립
경북대농학지
2004 .01
Growth Characteristics of Sprouts and Changes of Antioxidant Activities in Common bean (Phaseolus vulgaris L.) with Cultivated Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
강낭콩의 量的生長解析에 關한 硏究
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1990 .12
한국산 곡류와 두류 중 -Amylase 저해물질의 검색 및 특성
Food Science and Preservation
1994 .12
Identification of Resistance to White Mold in Snap Bean (Phaseolus vulgaris L.) Using Field Evaluation, Oxalic Acid, and Straw Test
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
풋꼬투리강낭콩 보관온도가 품질보존에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
Screening of Oriental Drugs for a-Amylase Inhibitor
한국식품과학회지
1988 .10
풋 꼬투리용 강낭콩( Phaseolus vulgaris L.) 하우스 촉성 재배기술
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
Partial Purification and Some Properties of Amylases from Germinating Corn(Zea mays L.)
한국식품영양과학회지
1990 .12
Phaseolus vulgaris Exerts an Inhibitory Effect on Platelet Aggregation through AKT Dependent Way
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
콩물 농도 및 숙성 시간이 Amylase의 활성과 유과 반죽의 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2001 .06
細菌 Amylase 生産에 關한 硏究 (第1報) : 菌의 分離, 同定, Amylase 生産條件 및 生成酵素의 酵素的性質에 對하여
한국식품과학회지
1969 .12
Correlation of Physiochemical Properties of Seed Coat and Canning Quality of Different Dark Red Kidney Beans (Phaseolus vulgaris L.)
Food Science and Biotechnology
2004 .10
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