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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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W/O형 에멀젼 중의 O/W/O형 에멀젼 생성
한국식품영양과학회지
1990 .12
식품 메트릭스에 따른 지방산화 및 유리라디칼 소거 항산화제 메커니즘
식품과학과 산업
2010 .12
Acetylcholinesterase Inhibition, Antioxidant Activity and Emulsion Stability of DHA Rich Oil-in-Water Emulsion Added with Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Formula Optimization of a Perilla-canola Oil (O/W) Emulsion and Its Potential Application as an Animal Fat Replacer in Meat Emulsion
한국축산식품학회지
2018 .01
유화제 식품적용 원리 및 식품 유화제 시장 동향
식품과학과 산업
2018 .06
Antioxidative Effects of Mushroom Flammulina velutipes Extract on Polyunsaturated Oils in Oil-in-water Emulsion
Food Science and Biotechnology
2009 .06
The study of canola cake extract on emulsion and oxidative stability in fish oil emulsion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
생분해성 고분자를 이용한 발수 에멀션의 제조 (I) : PLA 및 PBS 에멀션의 제조
펄프·종이기술
2012 .12
Emulsion system에서의 아로니아 추출물의 항산화작용
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Influence of pH, Emulsifier Concentration, and Homogenization Condition on the Production of Stable Oil-in-Water Emulsion Droplets Coated with Fish Gelatin
Food Science and Biotechnology
2007 .12
Stability and antioxidant effect of rapeseed extract in oil-in-water emulsion
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
Comparison of Emulsion-stabilizing Property between Sodium Caseinate and Whey Protein Concentrate : Susceptibility to Changes in Protein Concentration and pH
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Effects of Partial Beef Fat Replacement with Gelled Emulsion on Functional and Quality Properties of Model System Meat Emulsions
한국축산식품학회지
2016 .01
다양한 유기 유화제의 제초 및 작물에 대한 안전성
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2013 .04
아크릴 에멀젼이 도공지 물성에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2011 .04
Effects of Fat Reduction on the Stability, Microstructure, Rheological and Color Characteristics of White-Brined Cheese Emulsion with Different Emulsifying Salt Amounts
한국축산식품학회지
2018 .01
아크릴 에멀젼이 도공지 물성에 미치는 영향
펄프·종이기술
2012 .02
Influence of Xanthan, Emulsification Temperature, and Environmental Stresses on the Preparation of Water-in-Corn Oil Emulsions Droplets Coated by Polyglycerol Polyricinoleate
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Effect of protein and oil concentration on the emulsion stability of soy protein isolate
Applied Biological Chemistry
1992 .01
유화제의 첨가가 팜유의 열 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1989 .12
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