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전처리된 섬유소계 바이오매스로부터 Lactic acid생산
화학공학
2015 .01
Variation in the Formation of Fatty Acid-originating Postbiotics Among Lactobacillus rhamnosus Strains
한국생물공학회 학술대회
2023 .04
부레옥잠을 이용한 Lactobacillus spp.의 젖산 생산
KSBB Journal
2016 .03
Lactic Acid Production by Various Strains of Lactobacillus Using the Hydrolysates of Spent Coffee Grounds
한국생물공학회 학술대회
2020 .10
패류로부터 분리된 젖산균에 의한 젖산의 생산
KSBB Journal
2015 .08
Molecular Characterization of Fatty Acid Double Bond Hydratases from Lactobacillus rhamnosus
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
Scale up/down of Fed-batch Fermentation Processes: Application of Discrete Phase Modeling
한국전산유체공학회 학술대회논문집
2022 .10
과민면역 조절 효과를 가진 Lactobacillus rhamnosus IDCC 3201의 틴달화 유산균 개발 : 틴달화 공정 최적화, 사균체 정량법 검증 및 in vitro 효능평가
KSBB Journal
2017 .12
Enhancement of Antioxidant Activities and Changes of Volatile Compounds from the Mixed Berry Juice through Fermentation by Lactobacillus plantarum
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
Effects of Lactic Acid Bacteria and Cellulolytic Enzymes on Fermentation, Nutrient Content, and Microbial Population in Silage
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
Development of lactic acid-tolerant strains of Saccharomyces cerevisiae
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
Fed-batch Fermentation for Production of 7,10-Dihydroxy-8(E)-Octadecenoic Acid(DOD) from Pseudomonas aeruginosa KNU-2B
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Production of Gamma-aminobutyric Acid by Fed-batch
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of antioxidant compounds, caffeine, and gaminobutyric acid (GABA)
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
괭생이모자반의 동시당화발효를 통한 Lactic Acid의 생산
KSBB Journal
2021 .06
Genomic, metabolic, fermentative features of lactic acid bacteria during kimchi fermentation
한국생물공학회 학술대회
2018 .10
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of the soluble metabolites and taste
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Improvement of D-Lactic Acid Production and Tolerance in Saccharomyces cerevisiae by Evolutionary and Metabolic Engineering
한국생물공학회 학술대회
2018 .04
Acid Hydrolysis of Saccharina japonica and Investigation of Effects of Inhibitory Compounds
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
Fermented Coffee with Lactic Acid Bacteria and Their Biochemical Properties
한국생물공학회 학술대회
2017 .04
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