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Evaluation of Antioxidant Activities from Various Vegetable and Berry Juices Related with Phenolic Compound Contents
한국생물공학회 학술대회
2016 .04
Improved Acid Tolerance of Lactobacillus plantarum D3 by Adaptation
한국생물공학회 학술대회
2018 .10
다양한 배양조건에 따른 Lactobacillus plantarum BG0001 배양액의 항균활성
KSBB Journal
2019 .12
추출 용매에 따른 Lactobacillus plantarum 발효 우슬의 항염증 효과 증진
공업화학
2019 .01
Comparison of antimicrobial activity from various medium by Lactobacillus platarum BG001
한국생물공학회 학술대회
2019 .10
Anti-aging Activities of Soymilk Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Isolation of Lactobacillus plantarum BG0001 Producing Bacteriocin and Evaluation of Antimicrobial Activity
한국생물공학회 학술대회
2019 .04
Overproduction of lactic acid via development of kinetic model applied in fed-batch fermentation of Lactobacillus rhamnosus supplemented with date juice
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
국내 자생 전호 잎 발효물의 항산화 및 미백 활성
KSBB Journal
2025 .03
Characterization of Lactobacillus plantarum GNS300 for Various Commercial Applications
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
초산균 발효에 의한 베리 농축액의 항산화 활성 증진 효과
KSBB Journal
2017 .09
Living Lactobacillus plantarum and γ-Fe₂O₃ Nanoparticles Hybrid for Enhanced Antimicrobial Activity Against Listeria monocytogenes
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
Preparation of Antioxidant Film Consisting of By-product from Aronia Juice Processing
한국생물공학회 학술대회
2020 .10
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of antioxidant compounds, caffeine, and gaminobutyric acid (GABA)
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Antioxidant effects of the enzymatic hydrolysates from Lactobacillus plantarumfermented the oriental medicine materials
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
Lactic Acid Production by Various Strains of Lactobacillus Using the Hydrolysates of Spent Coffee Grounds
한국생물공학회 학술대회
2020 .10
과일쥬스 냉장고 설계 연구
한국정밀공학회 학술발표대회 논문집
2017 .12
한국여성의 질에서 분리한 Lactobacillus plantarum MG989와 Lactobacillus fermentum MG901의 Gardnerella vaginalis와 Candida albicans 에 대한 억제효과 및 특성 규명
KSBB Journal
2016 .03
Enhancement of Antioxidant Activities from Spinach or Blackberry Juices through Acetic Acid Bacteria Fermentation
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
아티초크 유산균 발효물의 발효 전후의 항산화 활성에 관한 연구
한국산학기술학회 논문지
2021 .09
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