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Enhancement of Antioxidant Activities and Changes of Volatile Compounds from the Mixed Berry Juice through Fermentation by Lactobacillus plantarum
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
Fermented Coffee with Lactic Acid Bacteria and Their Biochemical Properties
한국생물공학회 학술대회
2017 .04
추출 용매에 따른 Lactobacillus plantarum 발효 우슬의 항염증 효과 증진
공업화학
2019 .01
Improved Acid Tolerance of Lactobacillus plantarum D3 by Adaptation
한국생물공학회 학술대회
2018 .10
패류로부터 분리된 젖산균에 의한 젖산의 생산
KSBB Journal
2015 .08
다양한 배양조건에 따른 Lactobacillus plantarum BG0001 배양액의 항균활성
KSBB Journal
2019 .12
부레옥잠을 이용한 Lactobacillus spp.의 젖산 생산
KSBB Journal
2016 .03
Effects of Lactic Acid Bacteria and Cellulolytic Enzymes on Fermentation, Nutrient Content, and Microbial Population in Silage
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
국내 자생 전호 잎 발효물의 항산화 및 미백 활성
KSBB Journal
2025 .03
Screening of Lactic Acid Bacteria from Fermented Foods for β-Xylosidase Activity
한국생물공학회 학술대회
2017 .10
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of the soluble metabolites and taste
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Lactic Acid Production by Various Strains of Lactobacillus Using the Hydrolysates of Spent Coffee Grounds
한국생물공학회 학술대회
2020 .10
전처리된 섬유소계 바이오매스로부터 Lactic acid생산
화학공학
2015 .01
Isolation of Lactic Acid Bacteria with Antibacterial Activity against Staphylococcus aureus
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
Overproduction of lactic acid via development of kinetic model applied in fed-batch fermentation of Lactobacillus rhamnosus supplemented with date juice
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
아티초크 유산균 발효물의 발효 전후의 항산화 활성에 관한 연구
한국산학기술학회 논문지
2021 .09
Isolation of Lactiplantibacillus plantarum from Kimchi for Development of Korean Sourdough Starter Culture
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Effects of Lactic Acid Bacteria as Single/mixed Cultures on Nutrient Content and Fermentative Parameters of Heading Triticale Silage
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
Isolation of Lactic Acid Bacteria with Antibacterial Activity against Escherichia coli from Fermented Foods
한국생물공학회 학술대회
2022 .04
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of antioxidant compounds, caffeine, and gaminobutyric acid (GABA)
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
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