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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
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유전체 방벽 방전 콜드 플라즈마 기술을 이용한 양파 분말 미생물 안전성 향상 및 품질 보존
한국식품과학회지
2016 .10
Inactivation of dried Cronobacter sakazakii by microwave and organic treatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Inhibition of Cronobacter sakazakii by Lactobacillus acidophilus n.v. Er2 317/402
한국축산식품학회지
2016 .01
Inactivation of dried Cronobacter sakazakii by acid and alkaline treatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Protective effects of biofilms on Bacillus cereus spores against wet and dry heat treatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Rates of Recovery of Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) from Powdered Infant Formula Using Both a Chromogenic Agar and Real-Time PCR: A Preliminary Study
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .09
탈지 겨자씨 소재 가식성 필름의 물리적 특성 향상을 위한 콜드 플라즈마의 적용
한국식품과학회지
2021 .10
Intense pulsed light treatment for inactivation of Bacillus cereus spores in fruits for convenience infant foods
한국식품과학회지
2023 .10
Antibacterial Activity of Crude Aronia melanocarpa (Black Chokeberry) Extracts against Bacillus cereus, Staphylococcus aureus, Cronobacter sakazakii, and Salmonella Enteritidis in Various Dairy Foods: Preliminary Study
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Cronobacter sakazakii의 생육 억제와 바이오필름 저감화를 위한 박테리오파지 적용
산업식품공학
2016 .01
양배추 분말을 첨가한 마카롱의 품질 특성 및 항산화 활성
산업식품공학
2017 .01
Characterization Regarding the Growth and Stress-Resist- ance of Cronobacter sakazakii in Low-Shear Modulated Microgravity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of Commercial Disinfectants for Efficacy at Inactivating Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) in Water: A Preliminary Study
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .09
Reduction of Bacillus cereus Spores on Red Chili Peppers by Using Gaseous Chlorine Dioxide and Heat Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
원통형 처리 용기를 이용한 후추의 광펄스 살균 효과
산업식품공학
2018 .01
Bactericidal Effect of Aqueous Chlorine Dioxide against Listeria monocytogenes and Cronobacter sakazakii on Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
옥수수 바이오매스를 함유한 폴리에스터 필름의 물리 화학적 특성과 생분해 특성에 대한 콜드 플라즈마 처리의 영향
한국식품과학회지
2015 .04
대기압 플라즈마가 선식의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
염소수와 플라즈마 가스 처리가 왕고들빼기 어린잎채소의 MA저장 중 품질과 미생물 제어에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2019 .07
콜드플라즈마 처리를 통한 감탄닌의 항염증 효능 증진
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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