지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2005
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
전자선 조사가 통후추 분말과 시판 선식의 미생물학적 안전성 및 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2005 .04
Electron Beam 조사가 고추분말의 이화학적 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .04
[P4-10] Effect of Electron Beam Irradiation on the Microbial Growth and Qualities in Dried Squid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P4-11] Effect of Electron Beam Irradiation on the Qualities of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effect of Irradiation Parameters on Electron Spin Resonance Signals in E-Beam Irradiated Red Pepper Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P4-07] Effect of UV-C Irradiation on the Quality of Sunsik and Misutkaru during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P4-04] Effect of UV-C Irradiation on the Quality of Red Pepper Powder during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P4-12] Improvement in Qualities of Red Ginseng by Electron Beam Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Microbial Contamination by Bacillus cereus, Clostridium perfringens, and Enterobacter sakazakii in Sunsik
Food Science and Biotechnology
2007 .12
Effects of UV-C Irradiation on the Quality of Sunsik and Misutkaru during Storage
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .09
Quality of ‘August’ Lily after Electron Beam Irradiation
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Effects of Electron Beam and Ultraviolet-C Irradiation on Quality and Microbial Populations of Leafy Vegetables during Storage
Applied Biological Chemistry
2013 .01
Comparison of Physicochemical Characteristics between Brown Rice Sunsik and Its Fermented One
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
UV-C 조사가 고춧가루의 저장 중 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2009 .06
GC-MASS 분석과 미생물 균수 차이에 의한 희아리 고춧가루 판별
한국식품위생안전성학회지
2008 .01
Electron Beam 조사가 고추 및 생강 분말의 미생물학적 및 관능적 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .04
Commercialization Possibility of Electron-beam Irradiation in Agriculture
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Development of Sunsik added with Germinated Wheat and Herbal Plant Extract: Its Quality Characteristics and Antioxidant Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality of ‘Baekma’ Chrysanthemum after Electron Beam Irradiation
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Soil Microbial Characteristics of Different Pepper Cropping Types
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
0