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Isolation and Characterization of Bacillus sp. Having Potential Probiotics Activity Isolated from Traditional Soybean Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Changes in Isoflavone Content and Mass Balance During Soybean Processing
Food Science and Biotechnology
2007 .06
Characterization of 7S and 11S Globulins in Soybean Varieties Differing in Seed Size and Their Effects on the Properties of Soybean Curd
Food Science and Biotechnology
2008 .02
[S5-3] Enhancing the Functional Properties of Soybean Curd Residue by Solid-state Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activity in Soybean Curd Prepared Non-GM Soybean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
미세 전지 대두분말과 단백분해효소를 이용하여 제조한 연두부의 특성
Food Science and Preservation
2003 .06
[P6-57] Bioconversion of Soybean Curd Residue to Functional Ingredient by the Solid-state Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
쥐눈이콩을 첨가한 두부제조에 따른 두부, 비지 및 순물의 항산화성
한국식품영양과학회지
2007 .11
콩의 오존처리가 두부의 저장성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
1998 .03
Isolation and Characterization of Probiotic Bacillus subtilis 1-1 Possessing L-Asparaginase Activity from Soybean Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
大豆의 水浸時間에 따른 組織의 微細構造, 蛋白質 特性 및 豆腐收率의 變化
한국식품영양과학회지
1985 .11
마늘의 첨가가 두부의 품질과 저장성에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2003 .01
콩 품종에 따른 두부의 수율 및 화학적, 관능적 특성의 비교
한국식품과학회지
1990 .08
클로렐라를 첨가하여 제조한 두부의 품질특성과 저장성
Applied Biological Chemistry
2003 .01
[P3-64] Effect of Bitterns for Soybean Curds Formation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P6-30] The Change of Anti-nutrient on Three-Step Fermented Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Isolation and characterization of biogenic amine degrading bacteria in fermented soybean products
식품저장과 가공산업
2012 .06
[S10-3] Screening of Bacillus Species for the Quality and Safety Improvement of Traditionally Fermented Soybean Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
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