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어업기술연구소보고
2017 .02
젓갈산업의 현황 및 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Effect of Salt Concentration on Changes of Biogenic Amines Levels and Quality Properties during Fermentation in Self-manufactured Galchi jeot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Properties of Saeu jeot-gal (Shrimp jeot-gal) Prepared with Different Types of Salts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Microbial Succession and Metabolite Changes during Fermentation of Saeu-jeot : Traditional Korean Salted Seafood
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
그물에 부착한 청어 (Clupea pallasii) 어란의 자연 부화유도 및 관리방안
수산해양기술연구
2015 .01
A Study on Fermentation Properties of Commercial Kimchi on Fermentation Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Evaluation of Egg Quality Traits in the Wholesale Market in Sri Lanka during the Storage Period
한국축산학회지
2012 .01
The Quality Characteristics and Shelf-life of Low Salted Squid Jeot-gal With Natural Plant Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
난용계의 초산일령이 산란능력과 란중에 미치는 영향
한국동물번식학회지
1982 .01
Characterization of Microbes for High Temperature Fermentation and the Effect of High Temperature Fermentation of Soy
Food Science and Biotechnology
2003 .08
Animal Model에 의한 한국재래닭의 주요 경제형질에 대한 유전 및 표현형상관 추정
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2006 .11
Effects of the storage environment on the quality attributes of eggs with a washing treatment
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
숙성온도가 된장의 품질에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2008 .06
The study of fermentation characteristics and quality change by aging period in Yakju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
파각란 및 혈란 자동검란기기 검출 신뢰도 검증
Food Science and Preservation
2013 .02
발효숙성온도를 달리한 갓 김치의 저장중 이화학적 특성 변화
한국식품영양과학회지
1995 .10
국내 시판되는 동물복지란, 일반란 및 유정란의 난질 비교
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Extension of Shelf-life of the Low-salted Myungran Jeot-gal(Soused Roe of Alaska Pollack) Packaged under Modified Atmosphere
Food Science and Biotechnology
2002 .08
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