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[P10-237] Manufacturing of Dongchimi Juice using Nano-Filtering process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Isolation of Lactic Acid Bacteria from Dongchimi Juice and Lactic Acid Fermentation Using Mixed Fruit and Vegetable Juices
Food Science and Biotechnology
2001 .02
동치미액 제조를 위한 발효기간 단축 연구
한국식품과학회지
1994 .12
Effects of Processing Conditions on Some Characteristics of Dongchimi Juice
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
Anti-adipogenic Effects of Dongchimi Nano Juice in Mouse 3T3-L1 Adipocytes
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .12
감초 첨가가 동치미의 발효숙성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1995 .10
Flavor Compounds of Dongchimi Soup by Different Fermentation Temperature and Salt Concentration
Food Science and Biotechnology
2001 .06
Antioxidant and Antiobesity Activity of Various Color Resource from Natural Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Screening and Selection of Lactic Acid Bacteria (LAB) and Yeast for Radish Juice Multistage Fermentation for Mass Production of Dongchimi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
저염 동치미 쥬스의 저온살균이 품질 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1997 .08
시판 과일주스의 이화학적 특성 및 기능성 비교
Food Science and Preservation
2012 .10
The comparative study of antioxidant and antiobesity activity by Kimchi sub-ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Antiobesity effect of Ginsenoside Rg3 in 3T3-L1 adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Comparison of the Effects of Blending and Juicing on the Phytochemicals Contents and Antioxidant Capacity of Typical Korean Kernel Fruit Juices
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
채소 모재료의 종류, 수확시기별, 부위별 혼합비율, 저장조건 및 생산회사에 따른 녹즙의 ${NO_3}^-$ 함량차이
한국유기농업학회지
1998 .01
A comparison of COS and its derivatives in respect to their antidiabetic and antiobesity effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Current Status and Prospect of Antiobesity Functional Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
동치미의 발효 중 물리적 성질의 변화
한국식품과학회지
1991 .06
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