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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Volatile Flavor Compounds in Salt-Fermented Fishes on the Market
Food Science and Biotechnology
1994 .09
Understanding the Factors Affecting the Acceptance for Fermented Soybean Products
Food Science and Biotechnology
2008 .02
[P6-30] The Change of Anti-nutrient on Three-Step Fermented Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
간장박 가수분해물에서 생성된 반응향 성분의 주성분 분석
한국식품영양과학회지
2019 .01
Characteristic Flavor Compounds of Commercial Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2003 .12
Comparison of Volatile Flavor Compounds of Korean Soybean Pastes(Doenjang) Fermented with Different Grain Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Reaction flavor 기술을 이용한 구운 쇠고기향 개발
한국식품과학회지
2003 .12
[P6-54] Isolation and Characterization of Novel Bacillus sp. from Soybean Fermented and Soybean Curd Residue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Consumption Trends and Prospects of Fermented Soybean Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of Fermented Soybean Product Sauces (Dressing Type) by Using Excellent Microbes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
우리 발효 콩을 이용한 기능성 가공제품의 개발
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Estimation on Processing Quality and Functionality of Korean Soybean Fermented Food by Using Fermented Material of Cudrania tricuspidata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
In vitro Antioxidant Effect of Deonjang, Korean Traditional Soybean-Fermented Product, During the Fermentation and Aging process from Steamed Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Comparison of Quality of Korean Fermented Soybean Paste Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P1-14] Formation of Roasted Beef flavor Using Hydrolyzed Vegetable Protein (HVP)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
[S12-4] Quality Characteristics of Doenjang (Fermented Soybean Paste) Prepared with Selected Strains and Germinated Soybean, and Their Functionality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Culture-independent analysis of yeast diversity in Korean traditional fermented soybean foods (doenjang and kanjang) based on 26S rRNA sequence
Applied Biological Chemistry
2015 .01
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