지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Changes in Postharvest Qualities of Chinese Chives as Affected by Packaging Materials and Storage Temperatures
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Exposure of Broccoli to Different Temperatures during Storage : Some Changes in Postharvest Physiology and Activities of Ammonia-Assimilating Enzymes
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of Package Environment on Keeping Quality during Storage in Cabbage and Broccoli
Food Science and Preservation
2000 .03
포장방법과 수확후 온도처리에 따른 오이의 품질변화
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .02
Effects of Postharvest Ethanol Vapor Treatment on Maintenance of Ascorbic Acid in Broccoli Florets
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Several Packaging and Pre-treatment on the Quality of Grapes during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
포장재 종류 및 온도에 따른 녹색꽃양배추(브로콜리) 저장효과
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
포장 방법이 상추 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .10
참외의 수확 후 저장 온도와 MA 포장에 따른 품질변화
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Quality Maintenance of Broccoli and Mushroom by Nitrous Oxide Treatment during Storage
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Storage Quality of ‘Fuyu’ Sweet Persimmon as Influenced by Pretreatment Temperature and Film Packaging
Food Science and Biotechnology
2004 .12
어린잎채소 상온유통 중 신선도 유지를 위한 포장방법
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
포장필름 및 저장온도가 큰느타리버섯의 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Physiological Activities of Hot-water Extracts Prepared from Broccoli (Brassica oleracea L.) and Broccoli Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activities of Broccoli Extracts from different Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
얼음적재 포장에 의한 브로콜리의 품질 유지 효과
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
당근의 포장재료에 따른 수확 후 품질특성변화
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
Effect of Different Storage Temperature on Postharvest Quality of ‘Luo Yang Hong’ Tree Peony Cut Flower
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
0