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Isolation and Characterization of Antioxidative Compounds from the Aerial Parts of Angelica keiskei
Food Science and Biotechnology
2005 .02
신선초에서 분리된 flavonoid glycosides의 생리활성
한국식품과학회지
2005 .02
[P8-340] Evaluation of anti-oxidant activities and total phenolic compounds content of miscellaneous cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
신선초와 무시레기의 항산화 성분 및 활성 비교
Food Science and Preservation
2013 .02
Quantitative Analysis of Two Major Flavonoid Aglycones in Acid Hydrolyzed Samples of Angelica keiskei by HPLC
Food Science and Biotechnology
2003 .08
Preparation of Yogurt Added with Angelica keiskei Juice and Its Quality Characteristics
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .06
신선초 추출물의 아토피 억제활성
Food Science and Preservation
2012 .10
Protective Effects of Angelica keiskei Extracts Against D-Galactosamine (GalN)-induced Hepatotoxicity in Rats
한국식품위생안전성학회지
2011 .01
The Influence of Storage Time and Temperature on the Activities of Antioxidant and Alcohol Metabolizing Enzyme of Heat-Treated Angelica keiskei/Green Grape/Pear Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Angelica keiskei가 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1997 .04
[S5-2] Anti-aging Effects of Phenolic Compounds Isolated from Natural Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P10-184] Evaluation of Plant Phenolic Compounds as Anti-inflammatory Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
신선초 분말에 오염시킨 미생물에 대한 감마선과 오존의 살균효과
한국식품위생안전성학회지
1996 .01
신선초에 함유된 항산화활성물질 Psoralen 유도체들의 단리 및 동정
한국식품과학회지
2005 .08
Analysis of Anti-oxidant Activity of Medicinal Herb
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Comparison of Anti-oxidant Activity of Ethyl Acetate Extracts of Different Floral Honeys from Korea
Journal of Apiculture
2015 .04
신선초의 식용부위별 향기성분
한국식품과학회지
1997 .08
Preparative Isolation and Identification of Phenolic Compounds from Zea mays L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P1-15] Changes in profiling of phenolic compounds, anti-oxidative effect, and total phenolic content in Smilax china under in vitro physiological condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
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