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Analysis of Dietary Fiber of 66 Korean Varieties of Sprout Beans and Bean Sprouts
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .06
66품종 나물콩과 콩나물의 isoflavone 분석
한국식품과학회지
2003 .08
Analyses of Free Amino Acids in Different Parts of Bean Sprouts by Different Cooking Methods and from Different Merchants
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .12
Characteristics of Soy Bean Meal Hydrolysate by using Soy Bean Sprout Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
2. Ethylene 합성 및 작용 억제제가 카네이션의 Ethylene 생합성 및 절화수명에 미치는 영향 : 2. Ethylene 억제제 처리시기가 카네이션의 Ethylene 생성 및 EFE 활성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1990 .05
콩나물의 잔류농약 분석
한국식품과학회지
1989 .04
장령기(壯令期)에 가까운 리기다소나무 임분(林分)의 맹아(萌芽) 갱신(更新)에 대(對)한 연구(硏究)
한국산림과학회지
1962 .01
Growth Characteristics of Sprouts and Changes of Antioxidant Activities in Common bean (Phaseolus vulgaris L.) with Cultivated Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
SO₂가스 被害에 依한 造園樹木의 ethylene 發生 및 Agion에 依한 ethylen 發生抑制
Korean Journal of Agricultural Science
1980 .06
콩나물 재배시 asparagine의 변화
경북대농학지
2009 .01
Effect of LED Irradiation on the Quality Characteristics of Sprout Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
청정콩나물 재배기술 - II. 관수간격 및 관수량이 콩나물 생육에 미치는 영향
물만 먹고 자라요
2000 .01
Quality Characteristics of Commercial Red bean Sediments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
채취시기별 엄나무, 참죽, 오가피 햇순의 화학적 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2013 .06
[P8-44] Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of the Methanolic Extracts from Adzuki Bean Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
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