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Volatile Organic Compound
환경관리인
1998 .01
Comparison of Volatile Components in Fresh and Dried Red Peppers (Capsicum annuum L.)
Food Science and Biotechnology
2005 .06
Volatile Compounds in Fermented Red Pepper Sauces according to Fermentation Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
고추의 열풍건조특성(熱風乾燥特性)
Applied Biological Chemistry
1974 .01
Microbiological Contamination of Fresh-Red Pepper and Packaged-Red Pepper Powder in South Korea
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .09
한국인(韓國人)의 고추식생활(食生活)에 관한 조사연구(調査硏究)
Applied Biological Chemistry
1977 .01
고추의 생산 및 소비 실태에 대한 비교 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
Differences in Volatile Oils and the Phenol Compounds in the Fresh and Dried Gingers
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
충북지역 산지 고추와 유통 고춧가루 중 잔류농약 모니터링 및 위해성 평가
농약과학회지
2006 .03
Comparison of Volatile Compounds in Red Pepper (Capsicum annum L.) Powders from Differet Origins
Food Science and Biotechnology
2002 .06
방사선 조사된 건고추의 휘발성 유기화합물 변화
Food Science and Preservation
2005 .08
Quality Optimization in Red Pepper Drying
한국식품과학회지
1989 .10
A Profiling of Alkaloids, Phenolic Compounds, and Volatile Organic Compounds in Various Parts of Tomato Plants
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Quality and Fermentation Characteristics of Kimchi Made with Different Types of Dried Red Pepper (Capsicum annum L.)
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .03
Mycology of Red Pepper (Capsicum annuum L.) Fruits Discolored due to Mold Growth during Sun-drying
Food Science and Biotechnology
2004 .10
건조방법에 따른 건고추의 품질평가
Food Science and Preservation
1996 .12
건조방법이 고추의 성분 및 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
Change in color Red Pepper Powder with the Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
마이크로컴퓨터 감압건조(減壓乾燥)시스템의 제작운영(製作運營)과 풋고추의 감압건조특성(減壓乾燥特性)
Applied Biological Chemistry
1987 .01
유기농 고추 추비용 유기자원 선발 및 시용효과
한국토양비료학회지
2008 .06
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