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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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한국인(韓國人)의 고추식생활(食生活)에 관한 조사연구(調査硏究)
Applied Biological Chemistry
1977 .01
고추의 생산 및 소비 실태에 대한 비교 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
고추의 열풍건조특성(熱風乾燥特性)
Applied Biological Chemistry
1974 .01
Effects of Different Processing Methods on the Antioxidant Properties of Red Pepper (Capsicum annuum L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality Characteristics of Red Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivated in Korea and China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
건고추에 대한 소비자 선호도 요인
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Microbiological Contamination of Fresh-Red Pepper and Packaged-Red Pepper Powder in South Korea
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .09
우리나라 고추의 매운 맛은 어느 정도일까?
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Optimizing Minimum Degradation Condition of Red Pigments in Red Bell Pepper (Capsicum annuum L.) Using Response Surface Methodology
Food Science and Biotechnology
1999 .12
건고추의 생산과 유통과정 및 품질조사
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
고추 건조 시 무배습이 건고추 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2003 .05
The Antimutagenic and Antioxidant Effects of Red Pepper Seed and Red Pepper Pericarp (Capsicum annuum L.)
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .12
Quality Characteristics of Red Pepper Paste (Capsicum annuum L.) Added with Garlic during Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Change in color Red Pepper Powder with the Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P2-83] Comparison of Volatile Organic Compounds in Fresh and Dried Red pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
충북지역 산지 고추와 유통 고춧가루 중 잔류농약 모니터링 및 위해성 평가
농약과학회지
2006 .03
Applications of Nutrient-Controlling and Growth-Regulating Chemicals to Enhance Yield of Once-Over Harvest Red Pepper (Capsicum annuun L.)
한국토양비료학회지
2011 .08
논에서의 고추 재배 효과
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Quality Optimization in Red Pepper Drying
한국식품과학회지
1989 .10
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