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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
CONCLUSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
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고추의 생산 및 소비 실태에 대한 비교 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
Change in color Red Pepper Powder with the Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
한국인(韓國人)의 고추식생활(食生活)에 관한 조사연구(調査硏究)
Applied Biological Chemistry
1977 .01
Contamination patterns and molecular typing of Bacillus cereus in red pepper powder processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
고추와 고추 재배 토양의 미생물 오염도 조사
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
[P3-94] Physical Characteristics of red pepper powder with cultivation area and varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P1-04] A Pilot Study on the Quality Attributes of Packaged Red Pepper Powder Products Marketed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
고춧가루의 색도측정(色度測定)과 품질(品質)과의 관계(關係)
Applied Biological Chemistry
1979 .01
충북지역 산지 고추와 유통 고춧가루 중 잔류농약 모니터링 및 위해성 평가
농약과학회지
2006 .03
[P4-04] Effect of UV-C Irradiation on the Quality of Red Pepper Powder during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
고추의 열풍건조특성(熱風乾燥特性)
Applied Biological Chemistry
1974 .01
[P2-83] Comparison of Volatile Organic Compounds in Fresh and Dried Red pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Changes in Capsaicinoid Contents of Red Pepper Powder with Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Differences in the occurrence pattern of red pepper anthracnose due to control in the pepper field in Jeonbuk Province in 2018
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
[P1-39] Physicochemical and microbiological qualities of steamed and irradiated red and black pepper powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Contamination Patterns and Molecular Typing of Bacillus cereus in Red Pepper Powder Processing
Applied Biological Chemistry
2012 .01
Physicochemical Properties and Sensory Evaluation for the Heat Level (Hot Taste) of Korean Red Pepper Powder
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .03
Influences of Side-Dressing N and K Application Intervals on Red Pepper Productivity and Soil Properties in Plastic Film House
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Effect of Gamma - Irradiated Red Pepper Powder on Physicochemical Properties of Kakdugi, a Korean Traditional Radish Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .03
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