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Antioxidant Activities of Ethanol Extracts from Black Raspberry (Rubus occidentalis)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내산 나무딸기류 과일의 항산화 및 암세포 항증식 활성
한국식품영양과학회지
2012 .12
복분자(Rubus coreanus Miquel) 와인의 에틸아세테이트층으로부터 저분자 페놀성 항산화 화합물의 단리ㆍ동정
한국식품과학회지
2008 .04
Fermentation Characteristics of Black Raspberry Wines Made Using the Lees of Black Raspberry Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-inflammatory and anti-allergic effects of Black raspberry (Rubus occidentalis) extract in RAW 264.7 and RBL-2H3 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
History and Status of Raspberry Culture in China
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Establishment of Breeding System by Species-hybridization of Black Raspberry
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Morphological and Physiological Variations in Seeds of Korean Cultivated Black Raspberry
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
A Study on the Improvement of Black Raspberry Extract for Andropause
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Molecular Differentiation of Bokbonja (Rubus coreanus), Rubus Species and Their Mistaken Identity, Usage in Korean Local Markets
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Physiological Characteristics of Phytochemicals Contained in Korean Black Raspberry and Its Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P3-21] 한약재 추출물이 나타내는 항산화 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
RNA-seq analysis of Korean black raspberry (Rubus coreanus Miquel) : Transcriptome sequencing and de-novo assembly for subsequent functional genomics approaches
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Optimization of Drying Process for Semi-Dried Raspberry Fruits (Rubus Coreanus Miq.) using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
성숙시기별 블랙라즈베리 추출물의 항산화 활성 및 콜레스테롤 개선 효과
Food Science and Preservation
2020 .06
Studies on Shoot Regeneration from Leaf Pieces of Rubus in Vitro
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
[P10-25] 해조류 에탄올 추출물의 항산화 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
복분자(Rubus coreanus Miquel) 와인의 ethyl acetate 획분으로부터 저분자 휘발성 화합물들의 분리 및 구조해석
한국식품과학회지
2011 .10
Antioxidant and Oxygen Radical Scavenging Capacities of the Extracts of Pear Cactus, Mulberry and Korean Black Raspberry Fruits
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .09
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