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Physicochemical and Antioxidative Characteristics of Different Berry Concentrates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Growth Rate of Grape Berry Varies Considerably among the Different Parts of the Berry
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
[P8-312] Biological Activities of Korean Berries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antioxidant Activity of the Various Berries Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
포도 6품종의 과립비대기 중 과립과 과피 표면의 형태적 특성
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Quality and Physicochemical Characteristics of Small Black Soybean Cultivar Cultivated in the North-central Region of South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anthocyanin Profile of the Various Berries Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Molecular Structure and Physicochemical Properties of Starches from Korean Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Evaluation of Physicochemical Properties in Different Cultivar Grape Seed Waste
Food Science and Biotechnology
2004 .02
Physicochemical Characteristics with Different Particle Size and Cultivars of Barley Milling By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antiangiogenic Activity of the Various Berries Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Expression of Expansin, Polygalacturonase Genes, and Berry Cracking during Development of ‘Tamnara’ Grape Berries
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
Physicochemical and Sensory Properties of Doenjang According to Soybean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of Whole Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
착립정도가 ‘흑구슬’ 포도의 열과 발생에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Comparison of Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Small Berry Fruits Produced in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Elder Berry利用에 관한 硏究 : 第一報 Elder Berry 열매의 油脂資源으로서의 利用性에 관하여
한국식품과학회지
1978 .12
Physicochemical Characteristics of Various Peach Cultivars
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .06
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