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2009 .11
[P3-09] Development and application of Kochujang sauce using natural seasoning
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P3-08] Development and application of boiled liquid with soy sauce using natural seasoning
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
달맞이꽃 발효액을 이용한 양념육 소스의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Fatty Acid Compositions and Oxidative Stabilities of Soy Sauce and Soybean Paste Depending on Fermentation Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
진주담치 양념젓갈의 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2011 .06
쌀된장 분말을 첨가한 돈가스 소스의 품질특성
Food Science and Preservation
2006 .08
Application of Multi-residue Method for Analysis of Pesticides Residues in Paste and Sauce containing Hot pepper
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .10
간장, 고추장 및 된장 양념으로 발효한 진공포장 돈육의 저장기간 동안 품질 특성
한국축산학회지
2005 .01
한국(韓國) 재래식(在來式) 간장 및 된장에서 분리(分離)한 세균(細菌)의 특성(特性)
Applied Biological Chemistry
1986 .01
양식산 굴 첨가가 된장의 품질에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2004 .01
저온 숙성에 의한 양념 돈육의 물리적 특성
한국축산식품학회지
2005 .01
Characteristics of Taste Components of Commercial Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2002 .08
Relationship between Texture Profiles and Pasting Property in Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Properties of Beef Jerky Replaced Salt with Soy Sauce, Red Pepper Paste and Soybean Paste during Storage
한국축산식품학회지
2013 .01
Optimal Manufacturing Conditions for Korean Soybean Paste and Soy Sauce, Using Aspergillus oryzae AJ 100 as a Flavor Improver
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Effects of Salt Concentration in Soybean Sauce on the Physicochemical Properties of Pre-rigor Ground Hanwoo Muscle
한국축산식품학회지
2011 .01
Characteristic Flavor Compounds of Commercial Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2003 .12
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