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A Study on the Quality Characteristics of Rice Flour Processed in Different Pre-Treatment Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Soaking and Particle Sizes on the Properties of Rice Flour and Gluten-free Rice Bread
Food Science and Biotechnology
2007 .10
쌀가루와 옥수수가루의 비율을 달리하여 제조한 생선스낵의 품질특성
한국식품과학회지
2001 .02
Properties of Fractions from Waxy Rice Flour Classified with Particle Size
Food Science and Biotechnology
2001 .02
[P3-33] RVA Pasting Properties and Microbial Counts of Rice Flour Produced from Pre-washed Rice during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
魚肉 煉製品의 保水力에 關한 硏究
한국식품영양과학회지
1978 .06
품종 및 입자크기가 쌀가루의 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .12
습식 및 건식 쌀가루의 유지 종류 및 첨가 비율에 따른 쌀빵 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Effects of Moisture Contents of Waxy Paddy on the Physical Properties of Dry-Milled Rice Flour in Comparison with Wet-Milled Rice Flour
Food Science and Biotechnology
1995 .09
Quality Characteristics of Rice Cookies added with Puffed Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
새우 분말을 첨가한 어묵의 품질 특성
Food Science and Preservation
2012 .08
기능성 쌀 쿠키의 품질 특성 연구
한국식품과학회지
2002 .08
Analysis of Vitamin B6 Derivatives in Fish Products and Method Validation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P4-13] Effect of Chlorine Dioxide Treatment on Microbial Growth and Qualities of Fish Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Quality Characteristics of Wheat Replacement Rice-processed Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
적미 첨가에 따른 백설기의 품질특성
Food Science and Preservation
2013 .10
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