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The Fatigue Recovery Effects of Administering Black Garlic Extract, Black Garlic Extract and Plant Extract Mixture on Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Black Garlic Extracts during Fermentation
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .06
[P5-72] Quality Characteristics Changes of Makgeolli Added with Black Garlic Extract and Seolgi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Comparison between the antioxidant properties of environment-friendly agro-produce and processed food
한국유기농업학회 학술발표대회 논문집
2009 .01
[P8-242] Antioxidant Activity of Solvent Extracts from Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
숙성에 의해 제조된 흑 마늘 추출물의 생리학적 활성 및 항산화 효과
한국식품과학회지
2008 .08
Quality Characteristics of Rice Sponge Cake Added with Black Garlic Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effect of Garlic and Aged Black Garlic on Hyperglycemia and Dyslipidemia in Animal Model of Type 2 Diabetes Mellitus
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
The Quality and Sensory Characteristics of Tofu with Various Levels of Black Garlic Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P8-339] Antioxidant Activities of Black Garlic during Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
The Quality Characteristics of Vinegar Prepared with Different Forms of Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of Black Ginseng and Black Garlic as Antidiabetic Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical Changes of Black Garlic During Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Characteristics of Black Garlic after Different Thermal Processing Steps
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
흑마늘 추출물을 첨가한 돈육햄의 품질특성
Food Science and Preservation
2011 .06
Quality Characteristics of Fermented Product by Probiotics with Aged Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P8-326] Anti-Obesity Effects of Black Garlic and Herbal Medicine Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P5-93] physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Black Garlic during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
흑마늘 분말을 첨가한 스펀지케이크의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2009 .09
흑 마늘 첨가에 따른 마늘 젖산 발효물의 물성 및 기능성평가
한국식품영양과학회지
2010 .06
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