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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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마늘 모형을 이용한 마늘 생산 예측
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
[P8-242] Antioxidant Activity of Solvent Extracts from Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
흑 마늘 첨가에 따른 마늘 젖산 발효물의 물성 및 기능성평가
한국식품영양과학회지
2010 .06
[P5-29] Quality Characteristics of Makgeolli added with Black Garlic Extract and Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Comparison between the antioxidant properties of environment-friendly agro-produce and processed food
한국유기농업학회 학술발표대회 논문집
2009 .01
시판 흑마늘과 제조 흑마늘의 이화학적 품질 및 항산화 특성 비교
한국식품영양과학회지
2011 .03
The Fatigue Recovery Effects of Administering Black Garlic Extract, Black Garlic Extract and Plant Extract Mixture on Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
가임마늘을 이용한 마늘 품종 개발
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Physiological Activity and Antioxidative Effect of Garlic(Allium sativum L.) Extract
Food Science and Biotechnology
2002 .10
흑마늘 숙성기간이 물리성 및 이화학성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
투석막으로 분리한 가공마늘 갈변물질의 생리활성
한국식품영양과학회지
2011 .03
[P8-339] Antioxidant Activities of Black Garlic during Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
마늘의 기능성 품질과 토양 성분 간의 관계
한국식품과학회지
2008 .02
Physicochemical and antioxidant properties of garlic (A. sativum) prepared by different heat treatment conditions
한국식품과학회지
2019 .10
Effect of Seed Garlic Selections on Visual Symptoms of Mosaic Disease in Garlic (Allium sativum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
자가숙성발효 후 흑마늘의 S-Allyl-L-cystein, Diallyl Disulfide 및 Total Amino Acids 분석
한국식품영양과학회지
2012 .05
주아이용 한지형마늘 생산시 통마늘 적정크기
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
[P3-72] Antioxidant Activity of Garlic Extract with Extraction Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effect of Garlic and Aged Black Garlic on Hyperglycemia and Dyslipidemia in Animal Model of Type 2 Diabetes Mellitus
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
Garlic and Cancer Prevention
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .06
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