지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Selenium Content of Infant Formulas and Estimated Intake of Infants in Japan and Korea
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .09
대전지역 초등학교 아동의 체위 , 혈액성상 및 영양섭취에 관한 조사 연구
대한영양사협회 학술지
1998 .01
Relationship Between Nutrient Intake and Bone Mineral Density in 20~30 Year-old Korean Women
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .09
찐콩과 청국장가루 섭취가 여대생의 혈액성상과 항산화 영양소에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2006 .01
Nutritional Studies for Improvement of Feeding on Korean Native Goat : Absorption of Nutrients in Rumen
Korean Journal of Agricultural Science
1982 .06
Gender Differences in the Association of Nutrient Intakes with Metabolic Syndrome in Korean Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effect of y-Irradiation on the Molecular Properties of Hemoglobin
Food Science and Biotechnology
2003 .08
Nutrient Intakes of First Generation Korean - Americans in Hawaii
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .09
1999 년도 계절별 영양조사 ( II ) - 영양소섭취실태 -
대한영양사협회 학술지
2001 .01
식품섭취 조사 분석시 영양가 계산 프로그램의 비교 연구
대한영양사협회 학술지
1999 .01
아산시 거주 미취학 아동들의 신체계측 및 영양상태 조사
대한영양사협회 학술지
2005 .01
Analysis of Vitamin B12 in the Korean Representative Foods and Dietary Intake Assessment for Koreans
Food Science and Biotechnology
2008 .04
대학생의 음료섭취 실태와 식품섭취 및 영양소섭취와의 관련성에 관한 연구
대한영양사협회 학술지
1999 .01
노인의 식이섭취실태와 건강상태에 관한 연구 Ⅰ - 서울지역을 중심으로 -
한국식품영양과학회지
1986 .12
Feeding frequency influences growth, feed intake and blood chemistry of juvenile dark-banded rockfish Sebastes inermis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
초기유아식내 Zn함량과 추정일일 Zn섭취량
한국식품위생안전성학회지
1987 .01
Grade Differences in Obesity, Nutrient Intakes and Dietary Quality in Female High School Students
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
천안 지역의 3 종류의 유아원 유아들의 신체 발육과 영양 실태
대한영양사협회 학술지
1997 .01
都市近郊 老年層의 營養實態調査 - 家族計劃을 統合하여 -
한국식품영양과학회지
1980 .06
Relationship Among Body Mass Index, Nutrient Intake and Antioxidant Enzyme Activity of Postmenopausal Women
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .06
0