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갈변반응을 이용한 흑양파의 제조 및 물 추출물의 항산화 효과
Food Science and Preservation
2011 .06
Effects of Onion Concentrate Addition Levels on Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Soy Sauce Containing Onion Peel Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P1-35] Evaluation of Preheating and Different Solvents of Fresh Onion on Antioxidant and Antimicrobial Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Gochujang Sauce Containing Onion Peel Extract with Added Levels of Onion Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P1-36] Evaluation of Various Onion Extracts on Antioxidant and Antimicrobial Activity of Pork Patties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P3-85] Antioxidant Activities and Quality Characteristics of Black Onion Sweet Jelly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[S7-4] Antioxidant Effect of Onion Investigated in Human Intervention Studies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of Red Onion on Antioxidant Activity in Middle Aged Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of The Fermented Black Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Onion peel Extracts with Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[S11-3] The Preference, Perception for Onion and the Wanted New Onion Products of Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Quality Characteristics of Onion Juice Affected by Onion Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
향신료 메탄올 추출물의 항산화 및 항균효과
한국식품영양과학회지
2010 .05
[P8-339] Antioxidant Activities of Black Garlic during Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Changes in the Antioxidant Activity of Onion (Allium cepa) Extracts with Heat Treatment
Food Science and Biotechnology
2007 .10
Antioxidant and Antimicrobial Activities of Extracts from a Medicinal Plant, Sea Buckthorn
Applied Biological Chemistry
2010 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Gochujang Sauce Containing Onion Concentrate with Added Levels of Paprika Powder and Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of Analytical Method for Quercetin Content and Antioxidant Activity from Onion Peel Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
청미래 덩굴 잎 추출물의 항산화 및 항균 활성
Food Science and Preservation
2011 .10
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