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국내 돼지고기의 부위별 Tocopherol (vitamin E)의 함량 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Fat-Soluble Vitamin (β-carotene, Retinol and Tocopherol) in Processed Fisheries Foods Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
2015년 식품영양성분 DB 구축을 위한 함량분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
2016년 식품영양성분 DB구축을 위한 함량분석 : Tocopherol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparative analysis between genotype and environmental factors on tocopherol contents in Korean maize
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of vitamin E contents of carbohydrate-rich foods commonly consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Micro-nutrients (vitamin A, vitamin C, calcium, and iron) intake through dietary supplements and foods: Based on the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES), 2019-2020
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
한국형 총식이조사 및 UV/태양광 조사 버섯에서의 비타민 D 분석
Food Science and Preservation
2023 .02
Trends in breast cancer screening rates among Korean women: results from the Korean National Cancer Screening Survey (KNCSS), 2005-2020
Epidemiology and Health
2022 .01
한국 성인 남녀에서 당뇨병 유병률과 혈중 비타민 D 농도와의 관련성 : 제6기 국민건강영양조사(2013~2014)에 근거하여
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Effects of Supplementing Vitamin E and Nanoparticle-Sized Vitamin E on Growth Performance, Blood Profile, and Meat Quality in Broilers
한국가금학회지
2023 .03
Determination of Optimal Harvest Time of Chuchung Variety Green RiceⓇ (Oryza sativa L.) with High Contents of GABA, γ-Oryzanol, and α-Tocopherol
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
Fabrication of α-tocopherol-loaded nanoemulsions and their physiochemical property
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
HPLC를 이용한 지역 농산물의 비타민 B6 함량 분석
한국식품영양학회지
2017 .08
Optimization of the determination of vitamin B1 in infant formula and vitamin supplement by use of HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Oxidative Stability of Horse Oil-in-Water Emulsion during Storage: Impact of α-Tocopherol Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
EFFECTS OF VITAMIN E DEFICIENCY ON DIETARY VITAMIN C REQUIREMENT IN SIBERIAN STURGEON (Acipenser baerii)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Dietary Total Antioxidant Capacity as a Useful Tool for Predicting Health Risk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Low Nourishment of Vitamin C Induces Glutathione Depletion and Oxidative Stress in Healthy Young Adults
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .09
몇 가지 제초제에 대한 Tocopherol과 Geranylgeraniol의 약해경감 효과
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2020 .10
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