지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Optimization of Antioxidant Bromelain Hydrolysates from Roe Concentrate of Skipjack Tuna Katsuwonus pelamis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Anti-inflammatory effect of water extract from skipjack tuna heart on lipopolysaccharide induced inflammatory responses in RAW 264.7 cells
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
FOOD COMPONENT CHARACTERISTIC OF PROTEIN CONCENTRATES AND THEIR 2’ND BYPRODUCTS PREPARED FROM SKIPJACK TUNA Katsuwonus pelamis ROE BY COOKING AND DRYING PROCESS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Functional properties and Bioactivities of Protein Hydrolysates of Skipjack Tuna (Katsuwonus pelamis) Roe Concentrate Prepared by Various Proteases
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Optimization of Bioactive Bromelain Hydrolysates Prepared from Skipjack Tuna Katsuwonus pelamis Roe Concentrate
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
FOOD AND NUTRITIONAL COMPONENTS OF PROTEIN ISOLATES AND THEIR 2’ND BYPRODUCTS PREPARED FROM SKIPJACK TUNA Katsuwonus pelamis ROE USING ALKALINE-ACIDIC PROCESS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Optimization of antioxidative Bromelain hydrolysates of protein isolate recovered from skipjack tuna Katsuwonus pelamis roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Preparation of Steam-dried Concentrate of the Skipjack Tuna (Katsuwonus pelamis) Roe and Their Chemical and Bioactive Properties of Protease Hydrolysates
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Bioactivity and Optimization of Aroase AP-10 Hydrolysates Prepared from Roe Protein Isolate of Skipjack Tuna Katsuwonus pelamis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Optimization and bioactivity of Aroase AP-10 hydrolysates prepared from roe protein concentrate of skipjack Tuna Katsuwonus pelamis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Skipjack tuna catch rate by operation time of Korean tuna purse seine fishery in the Western and Central Pacific Ocean
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
기후변화가 중서부태평양 가다랑어(Katsuwonus pelamis)의 어획분포와 생물학적 특성에 미친 영향
한국수산과학회지
2015 .08
Quality Improvement of Skipjack Tuna Cooking Drip through Enzyme Treatment, Filtration, and Heat Processing Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
In Vitro Antioxidant and Anti-inflammatory Activities of Sargassum horneri Ethanolic Extract and Fractions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Process for the preparation of enzyme hydrolysates with optimized food functional properties of the protein isolate recovered from Skipjack tuna roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Optimization of Enzyme Hydrolysate of Steam-Dried Protein Concentrate from Skipjack tuna roe and Their Food Functional Characteristics
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Physiological Properties of Permeate Fractions from Skipjack Tuna Roe Extract by Ammonium Sulfate and/or Membrane Fractionation
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
향미강화농축물 소재로서 비가열 가다랑어(Katsuwonus pelamis) 프레임의 영양학적 품질 특성
한국수산과학회지
2017 .10
Bioactivity and Functional Properties of Proteolytic Hydrolysates Prepared from Skipjack Tuna Roe Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Functional Properties and Bioactivity of Enzyme Hydrolysates According to Substrate Specificity of Protein Isolate Recovered from Skipjack Tuna Roe
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
0