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ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
적요
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육계 및 산란노계의 육질에 영향하는 식이유황 급여효과
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2016 .11
다문화가정 여성의 닭고기 제품에 관한 관능평가 분석
한국가금학회지
2016 .09
이달의 계란전망 - 사육마리수 과잉, 적극적인 노계도태로 계란가격 폭락을 막을수 있다
월간양계
2018 .01
육용종계 생산성 향상
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2021 .11
Comparison of Quality Traits of Breast Meat from Commercial Broilers and Spent Hens in Sri Lanka
한국가금학회지
2016 .06
국내산 시판 닭 가슴살의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .11
돈피 젤라틴을 첨가한 노계 다리살 소시지의 개발
한국식품과학회지
2017 .02
Comparison of Functional Compounds and Micronutrients of Chicken Breast Meat by Breeds
Food science of animal resources
2019 .01
산란노계와 육계의 이화학적 품질특성 평가
한국식품영양학회지
2015 .08
육용종계 산란 전 사료의 최적 에너지, 조단백질 및 라이신 수준 확립 연구
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
On the Quality Characteristics of the Commercial Smoked Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Precision Feeding for Broiler Breeders
한국가금학회 심포지움
2018 .05
Behaviour(feed, water, rest) and spatial use of broiler chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
돼지 등지방 대체로서 닭과 오리 껍질 지방을 첨가한 닭가슴살 유화형 소시지의 대체 효과 분석
한국식품영양과학회지
2023 .02
Comparison of growth performance between Korean native chickens, broiler chickens and White Semi broilers during 35 days after hatching
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2020 .11
육용종계에서 산란기 동안 3단계 사료급이 프로그램 적용이 산란율 및 병아리 생산수에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
Optimization of dry-aging conditions for chicken meat using the electric field supercooling system
한국축산학회지
2024 .05
Effect of chicken breast protein supplementation on sarcopenia in aging mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of the growth performance, nutrient digestibility, fecal microflora, blood profiles, and meat quality of broilers, Korean native chickens and white semi broilers under an identical breeding environment
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
Effects of Gaseous Ozone Exposure on Bacterial Counts and Oxidative Properties in Chicken and Duck Breast Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
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