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한국식품조리과학회지
2017 .01
Interfacial electronic structure for high performance organic devices
한국진공학회 학술발표회초록집
2017 .08
Comparative Analysis of the Phyto-compounds Present in the Control and Experimental Peels of Musa paradisiaca used for the Remediation of Chromium Contaminated Water
Mass Spectrometry Letters
2022 .12
Computational studies on geometric and electronic structures at organic-metal interfaces
한국진공학회 학술발표회초록집
2016 .08
Recycling Orange Peels Waste Biomass as Porous Carbon for Electrode
한국분석과학회 학술대회
2023 .05
세계의 포장 - 이지필 실런트
포장계
2015 .01
P2O5로 표면 개질한 폐감귤박 활성탄에 의한 Bisphenol A의 흡착 특성
한국환경과학회지
2018 .11
우리나라 PM2.5 유기물질 경향 분석과 대기질 모델의 유기물질 모사 메커니즘 최적화 - 유기탄소를 중심으로
한국대기환경학회 학술대회논문집
2021 .10
Quantification of limonene present in citrus peel
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
Nano fabrication technology for new applications
한국자기학회 학술연구발표회 논문개요집
2017 .11
A Study on Dependent Characteristic between The Organic Deposition Rate and The Performance in Organic Light Emitting Device
한국진공학회 학술발표회초록집
2015 .08
Characterization of inorganic/organic multilayers for organic devices using ToF-SIMS
한국진공학회 학술발표회초록집
2016 .08
In situ 광전자분광/역광전자분광 분석을 이용한 유기물 계면의 전자구조 연구
진공이야기
2015 .06
석류 껍질 분말을 첨가한 찐빵의 품질특성
한국식품조리과학회지
2017 .01
건조방법에 따른 한련초 잎의 영양성분 및 항산화활성 비교
한국지역사회생활과학회지
2018 .02
Quantitative analysis of limonene content in citrus peel using LC-MS
한국분석과학회 학술대회
2024 .11
Extracts of Fruit Peel Induced Variation in the Structure of Gut Microbiota According to Extraction Methods
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Fabrication and Characterization of Organic-Inorganic Hybrid Thin Films
한국진공학회 학술발표회초록집
2020 .08
Morphology and the electronic properties of metallic nanoparticles self-assembled in organic matrix
한국진공학회 학술발표회초록집
2016 .08
Novel photo-lithography process for fabrication of electronic devices based on 2D materials
한국진공학회 학술발표회초록집
2018 .08
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