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Evaluation of Green Inhibition Properties of Rhus verniciflua Plant Extract
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Comparison of physicochemical properties by different parts of Rhus verniciflua and food properties of Rhus verniciflua seed
Food Science and Preservation
2022 .10
옻씨 추출물의 항산화 활성과 옻씨 추출물을 첨가한 발효유의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .12
Anti-inflammatory Effects of Rhus verniciflua Seed Ethanolic Extract by LPS-Stimulated Raw 264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
발효옻나무의 제조공정에 따른 기능성분 변화
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
무독화 옻 추출물로 제조한 발효식초의 품질 특성
Food Science and Preservation
2015 .10
발효옻 열수 추출의 항산화 및 아질산염소거능
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Evaluation of Polyphenol Composition and Anti-Corrosion Properties of Cryptostegia grandiflora and Rhus verniciflua Plant Extracts on Mild Steel in Acidic Medium
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Quality Characteristics of Masil (Prunus mume) Wine Prepared with Urushiol Removal Rhus verniciflua (Patent No. 10-1892617)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes in biological functions composition during fermentation of Rhus verniciflua Stokes by Fomitella fraxinea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Changes in the Content of Phenolic Compounds According to the Solvent Extraction Conditions of Rhus verniciflua stem
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Changes in the Content of Phenolic Compounds according to the Ultrasonic Thermal Fusion Treatment Conditions of Rhus verniciflua Stem
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
오배자(Rhus chinensis) 메탄올 추출물의 항산화 및 미백 효능
농업생명환경연구
2022 .03
Evaluation of the Antioxidant Activities in Blended Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Growth Evaluation of Catfish Fed with Rhus verniciflua Stokes Extract Feed
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
옻나무의 추출조건에 따른 페놀성 성분 함량 변화
한국약용작물학회지
2021 .02
Anti-inflammatory effect of Rhus verniciflua stokes extract in the murine macrophage cell line, Raw264.7
Applied Biological Chemistry
2015 .01
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Distribution of Free, Esterified, and Insoluble Bound Forms of Phenolics in Tea Seeds and Their Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Whitening and Antioxidant Activity of Water and Ethanol Extracts from Rhus javanica Fruis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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