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Quality characteristics and antioxidant activities of tea beverage containing Rhus verniciflua seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of Green Inhibition Properties of Rhus verniciflua Plant Extract
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Comparison of physicochemical properties by different parts of Rhus verniciflua and food properties of Rhus verniciflua seed
Food Science and Preservation
2022 .10
발효옻 열수 추출의 항산화 및 아질산염소거능
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
무독화 옻 추출물로 제조한 발효식초의 품질 특성
Food Science and Preservation
2015 .10
Anti-inflammatory Effects of Rhus verniciflua Seed Ethanolic Extract by LPS-Stimulated Raw 264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
LPS 유도 RAW264.7세포에서 발효 옻 추출물을 함유한 장류의 항염증 효과
한국식품과학회지
2018 .12
발효옻나무의 제조공정에 따른 기능성분 변화
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Anti-inflammatory effect of Rhus verniciflua stokes extract in the murine macrophage cell line, Raw264.7
Applied Biological Chemistry
2015 .01
곰취 추출물 첨가 발효유의 이화학적특성과 항산화활성 및 저장성 평가
Food Science and Preservation
2019 .06
Quality Characteristics of Masil (Prunus mume) Wine Prepared with Urushiol Removal Rhus verniciflua (Patent No. 10-1892617)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of Polyphenol Composition and Anti-Corrosion Properties of Cryptostegia grandiflora and Rhus verniciflua Plant Extracts on Mild Steel in Acidic Medium
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
발효옻 추출물 첨가 된장의 숙성에 따른 변화
한국식품과학회지
2015 .10
Changes in biological functions composition during fermentation of Rhus verniciflua Stokes by Fomitella fraxinea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
오배자(Rhus chinensis) 메탄올 추출물의 항산화 및 미백 효능
농업생명환경연구
2022 .03
옻나무의 추출조건에 따른 페놀성 성분 함량 변화
한국약용작물학회지
2021 .02
The Growth Evaluation of Catfish Fed with Rhus verniciflua Stokes Extract Feed
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Changes in the Content of Phenolic Compounds According to the Solvent Extraction Conditions of Rhus verniciflua stem
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Changes in the Content of Phenolic Compounds according to the Ultrasonic Thermal Fusion Treatment Conditions of Rhus verniciflua Stem
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
우리나라 발효유 산업의 역사
식품과학과 산업
2021 .12
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