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지역 농특산물의 베타카로틴 함량 조사
한국식품영양학회지
2019 .01
HPLC를 이용한 조제유류 중 베타카로틴 함량 분석 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Assessment of the Response of Beta-Carotene-Enhanced Transgenic Soybeans to Soybean Mosaic Virus
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
2016년 데치기에 의한 β-carotene 함량 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Vitamin E and Beta-Carotene Contents of Seasonal Wild Greens in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Analysis of α-carotene, β-carotene, and β-cryptoxanthin in Commonly Consumed Agricultural Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant activity and Beta-carotene Content of Watermelon Varieties Cultivated in Chungbuk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Beta-carotene, Sugar, and Anthocyanin Content Variation in Carrot Genetic Resources
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
The contents of β-carotene and cholesterol in selected types of agricultural and processed foods in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
The Effects of Cooking Methods on the β-Carotene Levels of Selected Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Amylose-based encapsulation system for β-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
나노에멀션 내의 베타카로텐 분해에 미치는 산화방지제의 영향
한국식품과학회지
2018 .06
β-Carotene과 Lycopene의 양자역학 및 화학적 항산화능과 세포 내 산화적 스트레스 보호 효과의 비교
한국식품영양과학회지
2017 .09
2015년 식품영양성분 DB 구축을 위한 함량분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A Study on the Effect of Blanching on the Content of Carotenoids in the Selected Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
베타카로틴 함유 키토산/하이알루론산 나노캡슐의 용해도 및 재분산성 특성
한국식품과학회지
2022 .02
Stability of Beta-cyclodextrin Encapsulated Turmeric Extract Nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparative absorption of vitamin C and beta-carotene from fresh produce and freshly squeezed juice: A randomized controlled crossover study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The β-Carotene Contents of Selected Raw and Blanched Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
당근의 성장과 생리활성물질 함량을 증진시키는 LED 파장에 관한 연구
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
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