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지역 농특산물의 베타카로틴 함량 조사
한국식품영양학회지
2019 .01
Development of beta-carotene nanoemulsions for improving the stability of beta-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
형질전환 베타카로틴 강화 콩 계통 선발 및 도입유전자 특성 분석
한국육종학회지
2015 .01
HPLC를 이용한 조제유류 중 베타카로틴 함량 분석 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
2016년 데치기에 의한 β-carotene 함량 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Vitamin E and Beta-Carotene Contents of Seasonal Wild Greens in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
베타카로틴 강화 GM콩과 야생콩의 교잡종 종자 특성 평가
Weed&Turfgrass Science
2020 .06
Quality Analysis of α-carotene, β-carotene, and β-cryptoxanthin in Commonly Consumed Agricultural Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant activity and Beta-carotene Content of Watermelon Varieties Cultivated in Chungbuk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Impact of vitamin-A-enhanced transgenic soybeans on above-ground non-target arthropods in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Influence of β-carotene enhanced transgenic soybean cultivation on the diversity of non-target arthropods in Korea for three years
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
비타민 E 강화콩 재배가 곤충다양성에 미치는 영향
한국육종학회지
2017 .01
Beta-carotene, Sugar, and Anthocyanin Content Variation in Carrot Genetic Resources
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
The contents of β-carotene and cholesterol in selected types of agricultural and processed foods in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
Natural hybridization between transgenic and wild soybean genotypes
Plant Biotechnology Reports
2021 .01
Assessment of the effect on soil microbial communities of genetically modified soybean and a hybrid from crossing with wild soybean
Plant Biotechnology Reports
2021 .12
The Effects of Cooking Methods on the β-Carotene Levels of Selected Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
β-카로틴 강화벼의 분자생물학적 특성과 안전성 평가
한국육종학회지
2015 .01
Amylose-based encapsulation system for β-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
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