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아로니아(Aronia melanocarpa )의 밀원식물 가치 평가
한국양봉학회 학술대회 자료집
2017 .10
Anti-diabetic Effect of Aronia melanocarpa (Chokeberry) Vinegar in High Fat Diet-fed C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Variations in total phenols, total anthocyanins, and antioxidant activity levels in black chokeberry (Aronia melanocarpa) fruits subjected to dry and moist heat treatments
한국식품과학회지
2020 .10
Antioxidant Activity of the Ethanol Extract of Aronia (Aronia melanocarpa) Fruits and Anti-inflammatory Effects against Particulate Matter 2.5
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Changes in Physicochemical and Antioxidant Properties of Aronia (Aronia melanocarpa) by Enzymatic Hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
토양 수분 변화에 따른 아로니아의 수체 생육 및 과실 특성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
아로니아의 수익성 및 적정 경영모형
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Antioxidant Activities and Polyphenol Contents of Freeze Dried Aronia on Extraction Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Effect of Freezing and Thawing Conditions of the Physicochemical and Antioxidant Activities Characteristics of Aronia melanocarpa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
화총내 결과 위치에 따른 수확시기의 아로니아 과실특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Antibacterial Activity of Crude Aronia melanocarpa (Black Chokeberry) Extracts against Bacillus cereus, Staphylococcus aureus, Cronobacter sakazakii, and Salmonella Enteritidis in Various Dairy Foods: Preliminary Study
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Fermented Aronia melanocarpa Improves Melanogenesis and Aging Process in Skin Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
다양한 건조방법에 따른 블랙베리 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
단양지역 ‘Nero’ 아로니아의 수체 생육 및 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Neuroprotective effect of Aronia melanocarpa extract against glutamate-induced oxidative stress on HT22 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
단양 재배지에 따른 ‘Nero’ 아로니아의 수체 생육 및 과실 특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
밀원식물 아로니아의 개화 특성 및 화밀 분석
Journal of Apiculture
2019 .09
Effect of Extract of Aronia (Photinia melanocarpa) on the Growth of Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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