지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Antioxidant Activity of the Ethanol Extract of Aronia (Aronia melanocarpa) Fruits and Anti-inflammatory Effects against Particulate Matter 2.5
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Changes in Physicochemical and Antioxidant Properties of Aronia (Aronia melanocarpa) by Enzymatic Hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
아로니아의 수익성 및 적정 경영모형
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
아로니아(Aronia melanocarpa )의 밀원식물 가치 평가
한국양봉학회 학술대회 자료집
2017 .10
Anti-oxidative Activity of Fermented Aronia Residues with Lactic Acid Bacteria and Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Neuroprotective effect of Aronia melanocarpa extract against glutamate-induced oxidative stress on HT22 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Effect of Freezing and Thawing Conditions of the Physicochemical and Antioxidant Activities Characteristics of Aronia melanocarpa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Fermented Aronia melanocarpa Improves Melanogenesis and Aging Process in Skin Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antibacterial Activity of Crude Aronia melanocarpa (Black Chokeberry) Extracts against Bacillus cereus, Staphylococcus aureus, Cronobacter sakazakii, and Salmonella Enteritidis in Various Dairy Foods: Preliminary Study
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
아로니아 분말 첨가 파운드케이크의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .10
Effects of hot air and freeze drying methods on physiological activities and chemical composition of black chokeberries (Aronia melanocarpa)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-diabetic Effect of Aronia melanocarpa (Chokeberry) Vinegar in High Fat Diet-fed C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization and Quantification of Anthocyanins According to the Aronia melanocarpa Fruits by UPLC_DAD-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Protective effects of Aronia melanocarpa and Rubus coreanus extracts mixture against the UVB-induced cyto- and genotoxicity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Aronia melanocarpa reduced adiposity via enhanced lipolysis in high-fat diet-induced obese mice
한국식품과학회지
2020 .06
밀원식물 아로니아의 개화 특성 및 화밀 분석
Journal of Apiculture
2019 .09
A study on the validity of probiotics through evaluation of the physiological properties and intestinal adhesion of lactic acid bacteria
한국식품과학회지
2023 .12
0