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Microbiological sanitary assessment of mackerel (Scomber japonicus) at a fishery products auction market
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Analysis of free amino acids in mackerel (Scomber japonicus) according to catching season and size
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Diet Composition of the Chub Mackerel, Scomber japonicus in the South Sea of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Anti-inflammatory Effect of Lipid from Scomber japonicus (mackerel) Eggs LPS-induced RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Modification of Quinn’s length-based model for Korean chub mackerel (Scomber japonicus) population
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
The future projection for chub mackerel (Scomber japonicus) catch distributions in Korean waters under CMIP6 forcing scenarios
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Ovarian maturation and spawning of female Chub mackerel, Scomber japonicus, in the southern sea of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
고등어(Scomber japonicus) 연령과 성장의 재확인 및 의미
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Climate-change driven range shifts of exploitable chub mackerel (Scomber japonicus) projected by bio-physical coupling individual based model in the western North Pacific
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
표면반응분석법을 활용한 뼈 연화 및 비린내 저감화 고등어(Scomber japonicus) 가공품의 가공공정 최적화
한국수산과학회지
2018 .10
Effect of the pituitary hormone, sex hormone and stress response in chub mackerel, Scomber japonicus by extended photoperiod and green wavelength
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Effect of the pituitary hormone, sex hormone and stress response in chub mackerel, Scomber japonicus by extended photoperiod and green wavelength
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Optimization of Superheated Steam Treatment Conditions of Stewed Mackerel (Scomber japonicus) and Radish (Raphanus sativus) Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
모의실험을 통한 한국 연근해 고등어(Scomber japonicus)의 가입당 생산 분석
한국수산과학회지
2018 .06
Immunomodulatory effects of lipid extracted from Scomber japonicus eggs on immunosuppressive mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
냉동 고등어(Scomber japonicus)의 유통 온도 관리를 위한 Time-temperature Indicator 개발
한국수산과학회지
2018 .10
뼈 연화 고등어(Scomber japonicus) 가공품의 식품성분 특성
한국수산과학회지
2018 .12
마른멸치(Engraulis japonicus) 대용으로서 마른청어(Clupea pallasii)의 관능 및 지질 특성
한국수산과학회지
2015 .10
A Bayesian sate-space production model for Korean chub mackerel (Scomber japonicas) stock
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Age and Growth of Jack Mackerel Trachurus japonicus Caught by Large Purse Seine Fishery
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
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