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저속압착방식으로 착즙한 파인애플 및 키위 주스의 저온저장 조건에 따른 단백질분해효소 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2016 .09
Characterization of Enzymatic Browning Reaction of Apple Juices Extracted using Blender and Low-speed Masticating Household Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
저속 압착 방식의 착즙기와 고속 파쇄 방식의 블랜더를 사용한 주스의 품질 변화에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .06
저속압착방식으로 착즙한 오디주스의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2020 .05
Comparative Study on Qualities of Fresh Paprika Juices Prepared by Household High-Speed Blender and Low-Speed Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Hepatoprotective Effect of Fresh Grape Juice Prepared by a Low-Speed Masticating Juicer in db/db Mice
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .03
Analysis of Antioxidant Effects in Ethanol Extract of Fresh Tangerine, Cherry Tomato, Orange Paprika and Mixed Squeeze Juice Using a Slow-Speed Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Protease Activity of Gold and Green Kiwi Juice and Their Applications in Pork Loin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization of the Fermented Pineapple and Radish Juices for Natural Curing Agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Low Temperature Storage Conditions on the Fruit Quality Depending on Hardy Kiwi Cultivar
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Quality characteristics of fresh cut apples during storage according to processing steps and browning inhibitor treatment
Food Science and Preservation
2023 .06
Risk Comparison of Listeria monocytogenes in Packaged Fresh-Cut Salad and Pineapple at Retail Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Commercial Fruit and Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
토종다래 분말을 첨가한 증편의 품질특성
산업식품공학
2022 .08
Antioxidant properties of commercial fruit juices and vinegars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
AI-based Irrigation Control and Pest/Disease Prediction for Open-field Pineapple Farm
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
파인애플 부산물의 함량에 따른 생분해성 고분자 필름의 물성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Potential of Vegetable Extracts during the Storage
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
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