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Quality Characteristics of Jeung-pyun Prepared by Different Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Jeung-pyun Using Dry-Milled Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Biofunctional Properties of Enzymatic Squid Meat Hydrolysate
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .03
Quality Properties of Jeung-Pyun Manufactured with the Plasma of the Sea Squirt Halocynthia Roretzi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
토종다래 분말을 첨가한 증편의 품질특성
산업식품공학
2022 .08
도토리가루의 첨가량을 달리하여 제조한 냉동 현미증편반죽의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .06
Biological Activities of the Enzymatic Sea Mustard Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical Quality Characteristics of Jeung-pyun containing Sansuyu (Corni fructus) fruit Powder, Red Yeast Rice, and Tapioca Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Biofunctional activities of the enzymatic collagen hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
더치커피 추출물을 첨가한 증편의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2019 .03
Antioxidant Activities of the Enzymatic Hydrolysate Prepared from the Fermented Oriental Medicine Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cosmeceutical activities of the enzymatic sea mustard hydrolysate
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
비협력적 어업 관리가 한국 오징어 어획량에 미치는 영향
수산해양교육연구
2025 .02
HYDROLYSATES FROM SCALLOP AND SQUID PROCESSING BYPRODUCTS AS SPECIALTY AQUAFEED INGREDIENTS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
계절성을 고려한 가공유형별 오징어 소매가격 예측모형 비교 분석
수산해양교육연구
2018 .08
Enzymatic Preparation and Antioxidant Activities of Protein Hydrolysates from Gryllus bimaculatus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-Diabetic Mechanism of Enzymatic Hydrolysates of Semisulcospira Coreana
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant effects of the enzymatic hydrolysates prepared from the oriental medicine materials fermented by Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physical and functional properties of tunicate (Styela clava) hydrolysate obtained from pressurized hydrothermal process
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
Antioxidant Activity and Antihypertensive Effects of Canola Meal Enzymatic Hydrolysate in vitro and in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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