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2017 .06
A Soil Bacterial Strain Displays Rifampicin Resistance by Inactivation of the Antibiotic
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2016 .04
Simultaneous determination of ampicillin sodium and sulbactam sodium in powder for injection by HPLC
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한국분석과학회 학술대회
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한국분석과학회 학술대회
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한국분석과학회 학술대회
2017 .11
당류/당알코올류 HPLC 분석용 CNT 컬럼 개발 및 분석법 최적화 연구
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
Development of the HPLC analytical method of two components in SH and CO mixture using HPLC-ELSD
한국분석과학회 학술대회
2018 .11
제27대 회장 이재일
물리학과 첨단기술
2022 .10
Development of official assay method for loperamide hydrochloride capsules by HPLC
분석과학
2020 .12
The Attenuation Mechanism and Live Vaccine Potential of a Low-Virulence Edwardsiella ictaluri Strain Obtained by Rifampicin Passaging Culture
Journal of Microbiology and Biotechnology
2023 .02
한식을 기반으로 한 수출전략형 할랄 레토르트 편의식의 해외 소비자 요구도 및 기호도 조사
한국식품조리과학회지
2018 .01
Determination of triflusal in raw material and capsules by HPLC
분석과학
2018 .08
여성위원회 창립 20주년을 맞이하며..
물리학과 첨단기술
2022 .08
현장의 물리교육 : 2024년 KPS 여고생 물리캠프
물리학과 첨단기술
2024 .10
Implications of SigB and SigE in an Increase in Rifampicin Resistance in Mycobacterium smegmatis under Respiration-inhibitory Condition
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
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