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Starch composition, particle size, and gelatinized characteristics of commercial gelatinized rice flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Instant Starch Gel Food Using by Pre-gelatinized Starch Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Structural and Physicochemical Properties of Starches Isolated from Korean High Amylose Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Amylose Contents and Degree of Gelatinization of Rice Flour on In Vitro Starch Digestibility, Physical Characteristics, and Morphological Properties
산업식품공학
2017 .01
Effect of gelatinization on the contents of amylose, resistant and total starch with rice varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Influence of Gemination on Structure and Physicochemical Properties of Rice Starches Differing Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
종자친과 화분친을 달리한 옥수수의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2021 .08
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Physicochemical and Sensory Properties of Kimchi Added with Starch Pastes Containing Different Amylose Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
옴가열이 전분의 외부와 내부 구조에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2015 .02
옴가열이 전분의 Pasting 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .08
시판 알파미분의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2024 .08
Characteristics of Maize Roots under Subsurface Drip Irrigation through Various Oxygen Treatment
한국토양비료학회지
2023 .02
근적외선분광분석에 의한 육성계통 벼 유전자원의 아밀로스 및 단백질 성분함량에 관한 통계분석
한국육종학회지
2019 .01
Effect of Ultra-sonication Treatment on the Quality Characteristics of Baked Eggs
한국축산식품학회지
2016 .01
Digestibility of retrograded starches with A- and B-type crystalline structures
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Physiological and Molecular Responses of Maize to High Temperature Stress During Summer in the Southern Region of Korea
한국초지조사료학회지
2018 .01
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Extraction of phenolic compounds from Burdock root waste using ultrasonication as a green technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Defatting and Sonication Enhances Protein Extraction from Edible Insects
한국축산식품학회지
2017 .01
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