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Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
백진주의 저아밀로스 유전분석 및 분자지도 작성
한국육종학회지
2016 .01
Influence of Gemination on Structure and Physicochemical Properties of Rice Starches Differing Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Amylose-based encapsulation system for β-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Structural and Physicochemical Properties of Starches Isolated from Korean High Amylose Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of gelatinization on the contents of amylose, resistant and total starch with rice varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Amylose Contents and Degree of Gelatinization of Rice Flour on In Vitro Starch Digestibility, Physical Characteristics, and Morphological Properties
산업식품공학
2017 .01
죽 가공성 평가를 위한 원료 쌀의 품질지표
한국식품영양학회지
2020 .01
Effect of microwave reheating on phase transition and quality characteristics of cooked rice with different amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
중만생 저아밀로스 가공용 벼 ‘미호’ (밀양300호)
한국육종학회지
2021 .09
Factors Affecting the Characteristic of Enzymatically Synthesized Amylose Microbeads
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Enzymatic synthesis of amylose nanocomposite microbeads and their biological application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quantitative Detection of Escherichia coli O157:H7 by the Immuno Magnetic Amylose Beads
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Waxy 유전자 좌위 분자마커를 이용한 아밀로스 함량별 벼 품종 분류
한국육종학회지
2021 .12
Analysis of Paddy Soil Chemical Properties and Rice Quality in Central Area (Sejong) in Korea
한국토양비료학회지
2018 .02
동적광산란법을 이용한 아밀로즈 함량에 따른 전분 분자 구조 변화 분석
한국식품영양과학회지
2017 .05
Physicochemical and Sensory Properties of Kimchi Added with Starch Pastes Containing Different Amylose Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of protein and amino acid content in selected cultivars of non-glutinous rice in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Preparation and Characteristics of Fresh Cut Rice Noodle Like Udon Using Rice Flours Controlled Amylose Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
저글루테린 및 저아밀로스 중생종 기능성 벼 ‘건양2호’
한국육종학회지
2015 .01
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