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Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
근적외선분광분석에 의한 육성계통 벼 유전자원의 아밀로스 및 단백질 성분함량에 관한 통계분석
한국육종학회지
2019 .01
백진주의 저아밀로스 유전분석 및 분자지도 작성
한국육종학회지
2016 .01
Effect of microwave reheating on phase transition and quality characteristics of cooked rice with different amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of gelatinization on the contents of amylose, resistant and total starch with rice varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Structural and Physicochemical Properties of Starches Isolated from Korean High Amylose Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Influence of Gemination on Structure and Physicochemical Properties of Rice Starches Differing Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Preparation and Characteristics of Fresh Cut Rice Noodle Like Udon Using Rice Flours Controlled Amylose Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Amylose-based encapsulation system for β-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Amylose Contents and Degree of Gelatinization of Rice Flour on In Vitro Starch Digestibility, Physical Characteristics, and Morphological Properties
산업식품공학
2017 .01
고품질 중간찰 향미벼 ‘골든퀸 3호’
한국육종학회지
2021 .01
음료가공을 위한 쌀 품종별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .12
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
죽 가공성 평가를 위한 원료 쌀의 품질지표
한국식품영양학회지
2020 .01
쌀면전용 고아밀로스 중생 통일형 벼 ‘새미면’
한국육종학회지
2018 .01
Development of a freeze-thaw stabilizer for improving the quality of frozen dumpling skin with added rice flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of Differences in Rice Quality Characteristics According to Cultivation Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of Paddy Soil Chemical Properties and Rice Quality in Central Area (Sejong) in Korea
한국토양비료학회지
2018 .02
A New Approach for Glutinous Rice Breeding through Dull Genes Pyramiding
Plant Breeding and Biotechnology
2020 .01
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