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Effect of Growing Medium on Phytochemical Contents and Antioxidant Property of Ligularia fischeri
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Comparative Study of Biological Activities at Different Cultivation Condition of Ligularia fischeri
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
곰취 종자의 발아, 유묘특성 및 분화묘 활착에 미치는 몇 가지 요인
한국산림과학회지
2016 .01
Physicochemical Comparison of Ligularia fischeri and Caltha palustris
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-Allergic Effects of 3,5-Dicaffeoylquinic Acid Isolated from Ligularia fischeri in RBL-2H3 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
곰취와 한대리곰취 정유의 화학적 성분
한국식품영양학회지
2019 .01
Erratum to: Cosmeceutical bioactivities of isolated compounds from Ligularia fischeri Turcz leaves
Applied Biological Chemistry
2016 .01
추출방법을 달리한 곰취(Ligularia fischeri) 추출물의 항산화 및 생리활성에 관한 연구
Food Science and Preservation
2017 .12
곰취 분말을 첨가한 만두피의 품질 특성
Food Science and Preservation
2015 .08
곤달비 및 곰취의 휘발성 향기성분 비교
한국식품영양학회지
2021 .08
Ligularia fischeri and its Constituent 3,4-Dicaffeoylquinic Acid Improves Obesity-induced Nonalcoholic Fatty Liver Disease by Regulating Lipid Metabolism and Activating AMPK
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
곰취 포장 필름 및 저장온도별 품질
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
곰취 잎, 뿌리 분말의 자가 중독에 의한 생육 저해활성 평가
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
곰취 추출물 첨가 발효유의 이화학적특성과 항산화활성 및 저장성 평가
Food Science and Preservation
2019 .06
HPLC 및 LC/MS-IT-TOF를 이용한 곰취(Ligularia fischeri)와 동의나물(Caltha palustris)의 판별법
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Identification of Caffeoylquinic Acid Derivatives from Aster scarber and Ligularia fischeri Cultivated in Korea Using UPLC-DAD-ESI(+)-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
심토반전 및 토양개량제 복합처리에 의한 곰취 연작장해 경감 효과
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
곰취 장기재배지 연작피해 경감을 위한 심토반전 및 토양개량제 처리 효과
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
기능성 식품소재 개발을 위한 야생 곰취잎 추출물의 생리활성
Food Science and Preservation
2018 .06
Antioxidant and Neuroprotective effects of Gochujang Supplemented with Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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